Alla inlägg under februari 2007

Av ingenting - 17 februari 2007 03:13

It's words you forgetTo anniversary songs.The bottles bite back.Your tolerance wrong.Your good intentions count for little anymore.If you're sorry,Why wage war?Im not fully convinced,There's something wrong with this.Could another point of view,Biased and untrue,Tear me,away from you?Will you be my Valentine,If I'm a world away?Apologies are breaking me.Constants aren't so constant anymore.Two days to wait for calls to come through.Tonight for me translates to yesterday to you.You Bend and you wave.You're barely away.Wish i could say tonight,When you bend and wave goodbye."Take me with you."Will you be my Valentine,If im a world away?Apologies are breaking me.Constants aren't so constant anymore.Constants aren't so constant anymore.Will you be my valentine? (if im a world away)Will you be my valentine? (if im a world away)If I'm a world away (if im a world away)If I'm a world away (if im a world away)Constants aren't so constant anymore.

Av ingenting - 16 februari 2007 00:16

Skulle jag skriva just det jag känner just nu, skulle det bara vara om hur jävla falsk du är och att jag hatar dig, men ska låta bli, det är ju otrevligt, faktiskt.PAINU VITTUN!Ja jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat, blivit ganska tom på ord, får bara fram något om honom, och det orkar vi inte med längre, inte ens jag, riktigt trött på allt faktiskt, vill bara lägga mig ner i min sköna säng, och inte vakna igen, döda mig piller, det går inte att se något positivt i dom här tankarna, haha, alltså fyfan, tänk om man kunde vara iskall, och göra misstag som man inte tänker på, att älska utan några framtids tankar, att kyssa någon utan att känna det där tvånget att bli rörd inombords utav den där varma handen som stryker din själ tills du inte vet vem du är längre, tänk om man kunde slå någon utan att han gjorde illa sig, att kunna visa sitt hat, utan att komma till skada, att bara kunna släppa ut allt, jag vill inte det här mer, och jag förstår att ni inte vill höra det, men jag vill inte andas mer..

Av ingenting - 15 februari 2007 00:13

Något sa till mig att inte göra saker som får mig att må dåligt, det är väl bara skitsnack, det klart att man ska göra något även fast det ibland känns obehagligt, man kan ju faktiskt bara vinna på det, "förlorar" man så vinner man samtidigt eftersom då vet man att man inte ska göra om det. Ja jag vet faktiskt inte vad jag snackar om, men min mamma sa åt mig att inte gå till praon om jag mådde dåligt där, det gör jag inte, orkar bara inte gå upp klockan 6, hahahahahahahha, men jag skiter i vilket fall i praon. så antar att jag inte lär mig någonting utav det här, utan sitter bara och skriver massa strunt.Och jag kom på mig själv i att sumpa ännu en chans, varför kan jag inte ta till mig kärlek längre? Jonas jag vill inte tänka på dig mer, bort, bort, bort, bort!! Du gör det så omöjligt för mig att vilja ha något annat, jag tänker fortfarande på det där "tänk om" orkar inte med det, det är hopplöst, allting är hopplöst, blir verkligen trött på allt just nu, ÅH!! Jaja, Sophia räddade min dag och blev min akut valentine, sånt är nödvändigt, jag älskar dig, tack <3

Av ingenting - 14 februari 2007 15:54

Eller aa, tankarna jag helst är utan, varför känner man sig extra ensam just idag, jag skulle nästan göra allt för att få se dig, och just idag, det gör så ont att tänka på dig, minns du vad vi sa? jag ångrar nog det, jag ångrar allt jag sa, för då hade det säkert varit du och jag än, det som gör det så hopplöst, det fanns faktiskt ett tillfälle för oss båda men den förlorade vi lika snabbt som vi försvann, varför gjorde du det så svårt för mig att komma in i ditt huvud, ditt hjärta framför allt, jag saknar dig mer än du kan ana, önskar bara att du ska se det..

Av ingenting - 13 februari 2007 01:07

this life goes on.

Av ingenting - 12 februari 2007 18:59

Sviken? Jag vet inte om det är så jag borde uttrycka mig men, det är nog det enda jag får fram just nu, jag är så trött på det här, egentligen borde man ju bara hålla käften om allt man vill säga, eftersom huvudsaken inte har någon mening längre, och jag skiter i er.

Av ingenting - 11 februari 2007 18:14

Du förstår inte hur svårt det är för mig att se dig varje dag med den där blicken, jag saknar allt vi hade, och allt vi kunde ha haft, tankarna mellan våra huvuden, drömmar att en dag kunde det faktiskt värmt att få hålla din hand, och du min, jag saknar dig, och jag vet att jag aldrig skulle släppt dig om jag fått en chans till..

Av ingenting - 10 februari 2007 23:55

Något som äcklar mig är dessa killar som påstår sig ha mer att ge än dom i själva verket inte ens har ord att uttala, jag hatar att se er så stolta över det ni tror är äkta, ni kommer också bli slagna, och det hoppas jag, för ni kommer aldrig förstå hur det känns, förren ni gått igenom samma sak, jag har börjat blunda för allt du hoppas fäller mig, jag orkar inte det där tjaffset om vem som har mest att säga, och vem som håller tyst först, jag tänker inte lägga ner min själ på dina dumheter, jag tänker inte lägga mig i, jag älskar dig, det har jag alltid gjort, men du har slagit mig alldelles gul och blå..

Ovido - Quiz & Flashcards